Dagwinnaar KiKa PrijzenMarathon VriendenLoterij

Deelnemer verrast met fiets in KiKa PrijzenMarathon

Amsterdam, 3 oktober 2014 – Een grote verrassing voor meneer De Jong uit Rosmalen. Hij wint een nieuwe fiets, een dagprijs in de KiKa PrijzenMarathon van de VriendenLoterij. Deze dagprijs én nog 250.000 andere prijzen worden deze maand uitgereikt tijdens de KiKa PrijzenMarathon, de grootste actie ooit voor kinderen met kanker.

Grootste actie ooit voor kinderen met kanker

De VriendenLoterij en KiKa hebben de handen ineen geslagen voor de grootste inzamelingsactie ooit voor kinderen met kanker; de KiKa PrijzenMarathon. Deelnemers aan de KiKa PrijzenMarathon maken kans op fantastische prijzen en steunen direct KiKa met de helft van hun lotprijs. Dit geld wordt geïnvesteerd in het research instituut van het grootste kinderkankercentrum van Europa; het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. De komst van dit centrum brengt het voornaamste doel dichterbij: de genezingskans van kinderen met kanker laten stijgen van 75% naar 95% in 2025.

"Ik speel mee voor het goede doel en om mooie prijzen te winnen. Deze fiets is voor mezelf, want ik heb een heel oud barrel. De prijs is dus meer dan welkom!", meneer De Jong

KiKa PrijzenMarathon

Tijdens de KiKa PrijzenMarathon maken deelnemers kans op zogeheten dagprijzen. Van 1 tot en met 25 oktober worden de winnaars van deze dagprijzen dagelijks bekendgemaakt bij RTL4. Op 2 november maakt de VriendenLoterij in het RTL-programma Life 4 You de winnaars van de 250.000 prijzen uit de KiKa PrijzenMarathon bekend, met prijzen oplopend tot € 2 miljoen.

Lees meer over de actie

Doe mee voor KiKa