Winnaar fieldseats Feyenoord-Excelsior

Inwoner Eygelshoven wint ereplaats Feyenoord-Excelsior

Amsterdam, 25 februari 2015 – De heer Vredeveld uit Eygelshoven zag zondag 22 februari de wedstrijd Feyenoord-Excelsior in De Kuip in Rotterdam van wel heel dichtbij. De heer Vredeveld won in de trekking van de VriendenLoterij een plaats in een speciale VIP dug-out direct aan het veld. Vanuit deze speciale dug-out zag hij samen met zijn vrouw en kinderen hoe Feyenoord met 3-2 Excelsior versloeg.

Bij de VriendenLoterij is het mobiele nummer van de deelnemers hun lotnummer. Loterijdeelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. Veel deelnemers kiezen ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete Eredivisieclub als begunstigde aan te wijzen. Als maatschappelijk partner van de Eredivisie steunt de VriendenLoterij onder meer de jeugdopleidingen van deze clubs, zodat kinderen naast hun voetbalopleiding goede scholing krijgen voor een zekere toekomst.

Ruim € 1 miljoen voor de Feyenoord jeugdopleiding

De jeugdopleiding van Feyenoord ontvangt de meeste steun. Feyenoord ontving dit jaar een bijdrage van ruim 1 miljoen euro van de VriendenLoterij. In totaal verdeelde de Loterij € 3,3 miljoen onder diverse jeugdopleidingen van Eredivisieclubs.
 
Imme Rog, Managing Director VriendenLoterij: "Als Maatschappelijk Partner van de Eredivisie steunen wij de jeugdopleidingen zodat kinderen naast hun voetbalopleiding ook goede scholing krijgen voor een zekere toekomst. Daarnaast worden ook diverse maatschappelijke
projecten zoals wijk- en schoolprogramma's mogelijk gemaakt. Door de jarenlange samenwerking met de Eredivisie zijn duizenden basisschoolkinderen gezonder gaan leven en eten en hebben zij hun sociale vaardigheden kunnen ontwikkelen."

Lees meer over de Eredivisie