Prijzenpot

In 2018 een prijzenpot van maar liefst € 43,6 miljoen

Het nieuwe jaar begint meteen goed voor iedereen die meespeelt in de VriendenLoterij. Vanaf januari 2018 staat er namelijk een vernieuwde prijzenpot van maar liefst € 43,6 miljoen voor u klaar. Deelnemen wordt nu extra leuk, want voortaan maken we élke dag winnaars bekend.

De prijzenpot voor 2018 heeft een waarde van maar liefst € 43,6 miljoen. Gevuld met torenhoge geldprijzen oplopend tot € 2 miljoen, heerlijke vakantiecheques, heel veel auto's en veel meer.

Dag- en weekprijzen

Zo kunt u vanaf 1 januari veel vaker uw geluk op, want met ingang van het nieuwe jaar heeft de VriendenLoterij ook prachtige dag- en weekprijzen! Elke werkdag maken we een winnaar bekend van een heerlijke vakantie of een cheque van € 1.000,-. Elk weekend maken we ook de winnaars bekend van de € 10.000,-, de € 2.500,- en de iPhone X. Zo kan uw lot elke dag een winnend lot zijn!

Gewonnen prijzen, helemaal voor u alleen

Daarnaast kan er elke maand een duizelingwekkend bedrag van € 25.000,- of € 100.000,- op uw lotnummer vallen. En bent u de gelukkige die een mooie geld- of naturaprijs wint? Dan is die in alle gevallen geheel voor u. Vanaf 1 januari worden ook alle geldprijzen op volledige lotnummers getrokken en kent iedere prijs dus een unieke winnaar.

Hoewel de AutoJackpotbonus in januari vervalt, blijft u uiteraard wél kans maken op de AutoJackpot. In januari staat de AutoJackpot op maar liefst 10 auto’s!

Aantrekkelijker prijzenpakket

Elke trekking speelt u mee voor € 13,50. Hiermee kan de VriendenLoterij een nog gevarieerder en aantrekkelijker prijzenpakket aanbieden. Een aantrekkelijk prijzenpakket maakt het meespelen voor veel mensen interessant. Dit is belangrijk, want alleen als deelnemers als u blijven meespelen, kunnen goede doelen een schenking blijven ontvangen.

Gratis kans op prijzen

Als deelnemer maakt u gratis kans op enorme geldprijzen met VriendenPunten. U spaart automatisch 30 VriendenPunten met iedere trekking. In januari wordt het aantal punten zelfs verdubbeld naar 60 punten! Dat betekent dat u elke twee maanden met uw gespaarde VriendenPunten gratis kans maakt op een fantastische geldprijs.

En vergeet u niet de VriendenLoterij App te downloaden om gratis kans te maken op nog meer extra prijzen. Kortom, een prachtig vooruitzicht voor een winnend 2018 met de VriendenLoterij!

* Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Lees meer over de winkans en het reglement op www.vriendenloterij.nl/winkans. Prijzenschema onder voorbehoud van wijzigingen.