Prijzenpot

In 2018 een prijzenpot van maar liefst € 43,6 miljoen

Het nieuwe jaar begint meteen goed voor iedereen die meespeelt in de VriendenLoterij. Vanaf januari 2018 staat er namelijk een vernieuwde prijzenpot van maar liefst € 43,6 miljoen voor u klaar. Deelnemen wordt nu extra leuk, want voortaan maken we élke dag winnaars bekend.

De prijzenpot voor 2018 heeft een waarde van maar liefst € 43,6 miljoen. Gevuld met torenhoge geldprijzen oplopend tot € 2 miljoen, heerlijke vakantiecheques, heel veel auto's en veel meer.

Dag- en weekprijzen

Zo kunt u vanaf 1 januari veel vaker uw geluk op, want met ingang van het nieuwe jaar heeft de VriendenLoterij ook prachtige dag- en weekprijzen! Elke werkdag maken we een winnaar bekend van een heerlijke vakantie of een cheque van € 1.000,-. Elk weekend maken we ook de winnaars bekend van de € 10.000,-, de € 2.500,- en de iPhone X. Zo kan uw lot elke dag een winnend lot zijn!

Gewonnen prijzen, helemaal voor u alleen

Daarnaast kan er elke maand een duizelingwekkend bedrag van € 25.000,- of € 100.000,- op uw lotnummer vallen. En bent u de gelukkige die een mooie geld- of naturaprijs wint? Dan is die in alle gevallen geheel voor u. Vanaf 1 januari worden ook alle geldprijzen op volledige lotnummers getrokken en kent iedere prijs dus een unieke winnaar.

Hoewel de AutoJackpotbonus in januari vervalt, blijft u uiteraard wél kans maken op de AutoJackpot. In januari staat de AutoJackpot op maar liefst 10 auto’s!

Aantrekkelijker prijzenpakket

Elke trekking speelt u mee voor € 13,50. Hiermee kan de VriendenLoterij een nog gevarieerder en aantrekkelijker prijzenpakket aanbieden. Een aantrekkelijk prijzenpakket maakt het meespelen voor veel mensen interessant. Dit is belangrijk, want alleen als deelnemers als u blijven meespelen, kunnen goede doelen een schenking blijven ontvangen.

Gratis kans op prijzen

Als deelnemer maakt u gratis kans op enorme geldprijzen met VriendenPunten. U spaart automatisch 30 VriendenPunten met iedere trekking. In januari wordt het aantal punten zelfs verdubbeld naar 60 punten! Dat betekent dat u elke twee maanden met uw gespaarde VriendenPunten gratis kans maakt op een fantastische geldprijs.

En vergeet u niet de VriendenLoterij App te downloaden om gratis kans te maken op nog meer extra prijzen. Kortom, een prachtig vooruitzicht voor een winnend 2018 met de VriendenLoterij!

Deze prijzen kunt u winnen!
* Geldprijzen van € 25.000,- en hoger kunnen verdeeld worden over meerdere winnaars. De auto’s worden getrokken op universum en uitsluitend uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. De VriendenPuntenPrijs is het maximaal te winnen bedrag bij deelname aan alle trekkingen. Voor meer informatie zie www.vriendenloterij.nl/winkans.