“Ik kon niet stoppen met kijken naar mijn bankrekening”

8 mei 2017 - Begin april stond Dennis van der Geest opeens in de keuken bij André uit Valkenswaard. De VriendenLoterij-ambassadeur bracht een taart en bloemen mee. Én een goedgevulde envelop met maar liefst € 181.818,-. En dat is even wennen…

“Afgelopen vrijdag is het bedrag op onze bankrekening gestort”, vertelt André twee weken na het verrassingsmoment. “Toen ik het zag staan, dacht ik ‘wow, dit is echt voor ons!’ Ik heb er het weekend meerdere keren naar gekeken. Ik kan dan alleen maar denken: ‘Wow!’”

Project Achtertuin

Over een bestemming voor het bedrag hoefden André en zijn vrouw niet lang na te denken. André: “We hebben het hele huis net verbouwd en de voortuin aangepakt. De achtertuin was een project voor volgend jaar, maar dat kunnen we nu mooi naar voren schuiven.”

Populaire papa

Ook zijn drie kinderen van 25, 20 en 18 jaar worden niet vergeten. André: “De een gaat het besteden aan een nieuwe computer, de ander zet het op een spaarrekening.” Papa André zal zich wel extra populair hebben gemaakt na dit lieve gebaar? Grappend: “Dat was ik al!”

Louis van Gaal

André begon vorig jaar met meespelen in de VriendenLoterij zodat hij Spieren voor Spieren kan steunen. André: “Ik weet nog goed dat ik werd gebeld door de Loterij of ik mee wilde spelen. Er was toen een speciale campagne gaande waarmee de helft van mijn lot maandelijks naar Spieren voor Spieren zou gaan. Met Louis van Gaal als ambassadeur, wilde ik dat goede doel graag steunen. Ik ben een echte Ajax-liefhebber. En nu val ik zelf ook nog in de prijzen! Wat een geluk.”

Bekijk de prijzen die u deze maand kunt winnen