VriendenLoterij: De Winnaars

"Ik dacht dat het een 1-aprilgrap was!"

Amsterdam, 4 juni 2015 - Nu, anderhalve maand later, is Robert uit Alphen aan den Rijn een beetje van de schrik bekomen. In de maarttrekking van de VriendenLoterij won hij € 30.000,-. Tenminste, dat werd hem verteld. Op 1 april nog wel!

Robert: "Ik zat op werk toen ik gebeld werd. Een dame aan de lijn vertelde dat ik in de apriltrekking van de VriendenLoterij iets had gewonnen. Wat ik had gewonnen zei ze niet: 'een leuk klein prijsje voor de Pasen'.

Toen ik eenmaal ophing schoot me te binnen dat het 1 april was! Ik dacht dat ik voor de gek werd gehouden. Dus ik belde terug en kreeg de loterij aan de telefoon. Toen realiseerde ik me dat het geen grap was."

Gebak voor iedereen!

Zo gezegd, zo gedaan. Op 3 april stond Wolter Kroes met een filmploeg bij Robert en zijn vriendin op de stoep. Robert speelde in de maand april met drie loten en won met elk lot 10.000 euro.

"Ik was alsnog verrast, want je gelooft het pas als ze voor je neus staan. Het was erg leuk dat Wolter de prijs uitreikte. Ik had een cd van hem liggen, die heeft hij ondertekend. Vooraf had ik nog gebak gehaald voor de hele ploeg. Helaas moesten ze er weer snel vandoor. Mijn vriendin en ik hebben ons die dag misselijk gegeten!", vertelt Robert.

Oma’s 100ste verjaardag

Het gewonnen bedrag komt goed van pas, vertelt Robert. “Ik zal niet de enige zijn die dat zegt. Maar het komt echt als geroepen. Mijn oma woont in New Orleans, Amerika en die wordt volgend jaar 100. Vanavond ga ik naar het reisbureau om te kijken wat ze in de aanbieding hebben!”

Bekijk meer afleveringen van VriendenLoterij: De Winnaars
Bekijk welke prijzen u deze maand kunt winnen