VriendenFonds s.v. Vosta

Hartenwens vervuld: een onvergetelijke vakantie

Amsterdam, 5 december 2014 Jos Middelhoven uit Enschede stond een grote verrassing te wachten. Dankzij voetbalvereniging s.v. Vosta, waar Jos trouw vrijwilliger is, kan het VriendenFonds Jos' hartenwens realiseren.

Verenigingsmanager Arjan Onstwedder heeft enorme bewondering voor de inzet van Vosta's trouwe vrijwilliger. Om Jos een steuntje in de rug te geven deed Arjan daarom een aanvraag bij het VriendenFonds; een vakantie voor Jos en zijn gezin.

Arjan herinnert zich nog goed hoe belangrijk Jos' rol was in de renovatie van de kleedkamers in het afgelopen jaar. 'Jos heeft op vrijwillige basis hier ontzettend veel tijd en energie ingestoken. Er zaten weken bij dat hij meer dan 60 uur betrokken was bij de renovatie.'

Een onmisbare vrijwilliger

Niet alleen in tijden van verbouwing is Jos een belangrijke steunpilaar. Jos wast namelijk de kleding voor alle teams van de vereniging. Ook maakt hij de kleedkamers schoon én kalkt hij de lijnen van de velden. Kortom, een onmisbare kracht.

Arjan vervolgt: "Jos zet zich voor 200% in voor de vereniging. We willen hem bedanken voor al het werk dat hij doet. Omdat Jos al geruime tijd niet op vakantie is geweest willen we hem en zijn gezin graag verrassen met een vakantie."

Lees meer over het VriendenFonds en hartenwensen