Voetbalvereniging Berkum

Rudy uit Zwolle is vanaf de oprichting in 1965 lid van voetbalvereniging Berkum. Na zijn voetbalcarrière bij de club is Rudy in meerdere vrijwilligersfuncties actief geweest. In de laatste jaren als Algemeen Wedstrijdsecretaris.

De hartenwens van VV Berkum is om Rudy samen met zijn vrouw financieel te helpen definitief terug te keren naar Tanzania. In 1972 vertrok Rudy al naar Tanzania om waterputten voor de lokale bevolking aan te leggen.

Na afloop van het vrijwilligersproject opende Rudy een slagerij in Tanzania. Rudy wil met behulp van zijn zoon de slagerij verder runnen en ontwikkelen en waar mogelijk de lokale bevolking van dienst zijn. Dankzij de bijdrage van het VriendenFonds gaat de hartenwens van Rudy nu in vervulling.

* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.