Tafeltennisvereniging Hooghei

Lian Coppens deed namens Tafeltennisvereniging Hooghei een aanvraag voor een opknapbeurt voor de tuin van Marianne. Marianne is met haar 71 jaar niet alleen de oudste, maar ook de meest bevlogen en betrokken vrijwilliger van de vereniging.

Lian vertelt: "Zij doet sinds jaar en dag de inkopen voor de bar. Bij toernooien is ze gastvrouw en aan het einde van het seizoen helpt ze mee met de jaarlijkse schoonmaakactie."

De vereniging ziet graag Mariannes wens in vervulling gaan. Lian vervolgt: "De hartenwens van Marianne is een onderhoudsvriendelijke tuin. Dankzij het VriendenFonds kunnen we Marianne bedanken voor al haar jaren vrijwilligerswerk en haar verrassen met deze opknapbeurt."

* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.