Stichting Muco & Friends

Stichting Muco & Friends zamelt geld in voor ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek naar de taaislijmziekte Cystic Fibrosis. Daarnaast organiseert de Stichting publieksacties om deze ziekte onder de aandacht van het grote publiek te brengen.

Helaas is op Oudejaarsdag de hele voorraad mascottes, inpakmateriaal en andere gadgets verloren gegaan. Dit was van grote waarde, omdat de stichting het gebruikte om aandacht te vragen voor de ziekte.

Daarom deed het Zeldzame Ziekten Fonds een aanvraag bij het VriendenFonds voor de Stichting. Dankzij het VriendenFonds kon Muco & Friends worden verrast met een nieuwe voorraad, zodat zij door kunnen gaan met hun goede werk.

Lees meer over het Zeldzame Ziekten Fonds

* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.