Nijmeegs Mannenkoor

Philip van Vliet deed namens het Nijmeegs Mannenkoor een aanvraag bij het VriendenFonds voor een feest voor de vrijwilligers.

Philip over vrijwilliger Max: "Max is onze belangrijkste vrijwilliger. Hij houdt zich samen met de andere 35 vrijwilligers bezig met onder andere voorraadbeheer en de organisatie van concerten."
 
"Doordat al deze dingen en meer vrijwillig worden gedaan kan de vereniging blijven draaien. Max wil daarom heel graag een vrijwilligersfeest organiseren voor alle vrijwilligers als dank voor hun inzet. Dankzij de bijdrage van het VriendenFonds kan hij die hartenwens nu realiseren."

* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.