Muziekvereniging Excelsior Oploo

Wim Arts is een onmisbare kracht bij de muziekvereniging. Vandaar dat Wim het verdient om in het zonnetje gezet te worden.

Mevrouw Caspers-van Tilburg vertelt: "Wim haalt op vrijwillige basis al jaren iedere maand met zijn eigen tractor oud ijzer voor onze muziekvereniging op. Ook organiseert hij jaarlijks een grote oud ijzerinzameling, waarmee hij veel geld voor de vereniging ophaalt."

"De tractor is aardig versleten. Daarom schenken wij hem graag twee nieuwe achterbanden voor zijn eigen tractor. Wij zijn Wim erg dankbaar voor al zijn werk en dankzij de bijdrage van het VriendenFonds gaat zijn wens nu in vervulling."

* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.