Fonds Verstandelijk Gehandicapten

Sylvia Wormgoor wil namens het Fonds Verstandelijk Gehandicapten Jannie Burghout in het zonnetje zetten. Na 31 jaar trouw vrijwilligerswerk, is Jannie gedwongen om te stoppen door haar ziekte.

Sylvia Wormgoor: "Jannie is al sinds 1983 vrijwilliger bij Fonds Verstandelijk Gehandicapten. Ze is al 11 jaar ziek, maar ondanks alle chemokuren en bestralingen organiseert ze jaarlijks met haar dochter weer de collecte. En ze doet nog veel meer voor ons!

Haar hartenwens is om samen met haar man, kinderen en kleinkinderen een dagje naar het Dolfinarium te gaan en daarna met zijn allen te eten. Wij zijn Jannie erg dankbaar voor al haar werk en dankzij de bijdrage van het VriendenFonds gaat haar wens nu in vervulling."

* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.