Dierenambulance Gouda

Directeur Bam de Jong heeft ontzettend veel waardering voor het werk dat Desiree Schouw verricht bij de dierenambulance Gouda. Door Desirees lichamelijke beperking heeft ze een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar dat houdt haar niet tegen om zich volledig in te zetten voor de dierenambulance.

Bam de Jong: "Desiree is van groot belang voor onze organisatie. Maar door een gedwongen verhuizing van onze organisatie raken wij de huidige aangepaste toiletvoorzieningen voor gehandicapten kwijt. Dankzij het VriendenFonds kunnen wij nu wel de aanpassingen voor Desiree doen, zodat zij bij ons actief kan blijven als vrijwilliger en haar zelfstandigheid kan behouden."

* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.