HandicapNL

HandicapNL

Graag informeren wij u dat per 16 april twee goede doelen die worden ondersteund door de deelnemers van de VriendenLoterij fuseren. Het Revalidatiefonds fuseert met Fonds verstandelijk gehandicapten en gaat verder onder de naam: HandicapNL. U vindt de naamswijziging ook terug op uw rekeningafschrift wanneer u meespeelt voor één van deze goede doelen.

HandicapNL blijft zich, dankzij uw deelname, inzetten voor alle twee miljoen mensen met een lichamelijke beperking, en de mensen om hen heen. De projecten van het Revalidatiefonds en Fonds verstandelijk gehandicapten worden onverminderd voortgezet.

Uw bijdrage blijft bij dezelfde projecten terecht komen om eenzaamheid terug te dringen, zelfstandigheid en toegankelijkheid te bevorderen en mantelzorgprojecten te ondersteunen, maar vanaf 16 april onder de naam HandicapNL.

Lees meer over HandicapNL

* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.