"De tuinen van Paleis Het Loo waren prachtig!"

Dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij is Paleis Het Loo niet langer ontoegankelijk voor mensen met een fysieke beperking.

Nationale Vereniging de Zonnebloem heeft onder andere aangepaste, elektrische pendelbusjes op het terrein aangeschaft. Zo hoeven mensen in een rolstoel niet meer in de berm te rijden, om oncomfortabele straatklinkers te vermijden.

Ook 'Zonnebloemers' Diny en Yvonne genieten van het uitstapje. “Voor mij zijn de tuinen zo prima toegankelijk”, lacht Diny vanuit haar rolstoel. “Voor Yvonne is het misschien anders!”

De karakteristieke grindpaden geven de tuin natuurlijk hun uitstraling, maar Yvonne beaamt dat het even inspannen was: “Maar we hebben elk stukje tuin kunnen bezoeken, en het was prachtig!”

* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.