Winnaars reischeque

Gewonnen op Facebook!

Amsterdam, 22 december 2015 - Een dikke week met het hele gezin naar Curaçao, wie droomt daar nou niet van? Samantha uit Nieuw-Vennep deed mee met een actie van de VriendenLoterij op Facebook. Ze won een reischeque ter waarde van € 2.500,-. Een enorme verrassing, die leidde tot een onvergetelijke reis.

Vijf jaar geleden gingen Samantha en haar man al eens naar Curaçao. Ze hadden een geweldige tijd. "Sindsdien stond Curaçao bovenaan ons lijstje, daar wilden we wel nog eens naartoe," aldus Samantha. Toen Samantha het nieuws kreeg dat ze de reischeque had gewonnen, was de bestemming snel gekozen.

"In vijf jaar tijd hebben we twee dochters gekregen. Die konden nu mee! We hebben er een verlate zomervakantie van gemaakt in september. De kinderen hebben genoten van het hotel, de strandjes, het zwembad en het lekkere eten. Ook hebben we gezwommen met dolfijnen, een prachtige ervaring!"

Wilt u ook meedoen aan deze gratis acties met extra prijzen? Volg onze VriendenLoterij Facebookpagina en mis geen enkele gratis Facebook-actie.

Bekijk welke prijzen u deze maand kunt winnen in de VriendenLoterij