Gerard Joling speelt HitBingo

Gerard Joling speelt HitBingo

Amsterdam, 23 juni 2014 – Een bijzondere ervaring voor 180 winnaars van de VriendenLoterij. Zij speelden gisteravond met ambassadeur Gerard Joling HitBingo in Studio 21 in Hilversum. Alle hits die Gerard de afgelopen 29 jaar heeft gescoord kwamen tijdens de HitBingo voorbij. Van zijn eerste hit Love is in your Eyes tot aan Maak me Gek en Rio, waarmee hij nu de hitlijsten bestormt.

Bingo!
De deelnemers konden op een speciale Gerard Joling HitBingo-kaart de juiste hit van Gerard aankruisen. Na iedere HitBingo-ronde klonk er luid gejuich in de zaal. Want in totaal hadden 45 winnaars gisteravond (Hit)Bingo!, zij gingen met 7500 euro naar huis. Tussen de HitBingo-rondes door zong Gerard live medleys van zijn grootste hits, want zo riep hij: “Ik ben de beroerdste niet!” 

In de prachtig aangeklede zaal werd bovendien een heerlijk viergangendiner geserveerd aan alle gasten en er was nog meer entertainment van de artiesten van de Dinnershow. Als kers op de taart kregen alle winnaars van de VriendenLoterij aan het eind van de avond een LED-tv. Met de televisie én met de hits van Gerard in hun hoofd gingen alle winnaars naar huis. 

"Ik heb een waanzinnige avond gehad. Het was de eerste keer dat ik Gerard live heb gezien. Gerard noemde niet de juiste getallen op mijn Bingo-kaart op, maar ik ben ontzettend blij met de televisie. Daar ga ik een mooie plek voor zoeken!"