Gerard en Irene in de wolken

5 april 2017 - Als ware stewards hebben Gerard Joling en Irene Moors het VriendenLoterij-vliegtuig gedoopt. In de hangar in Schiphol werd hij woensdag 5 april feestelijk onthuld. Gerard en Irene staan als ambassadeurs van de VriendenLoterij én gezichten van een aantal mooie prijzen prominent op het vliegtuig. Het is natuurlijk mogelijk dat u de komende maanden het vliegtuig spot!

In mei en september brengt het vliegtuig 182 winnaars naar Kos, waar zij samen met Gerard en Irene een week lang een compleet verzorgde vakantie vieren.

Gerard is in de wolken: "Het is ongelooflijk om jezelf zo groot op een vliegtuig te zien. Ik moest even knipperen met mijn ogen. Wie had dat ooit gedacht?! Samen met Irene ga ik de deelnemers van de VriendenLoterij een onvergetelijke tijd bezorgen in Griekenland. We hebben er zin in!"

Ook mee met Gerard en Irene naar Kos? Ga nu meespelen met de VriendenLoterij en maak kans om aanwezig te zijn bij de Altijd Prijs Show van de VriendenLoterij in AFAS Live Amsterdam. Iedereen verlaat de show met een prijs; een aantal gaan naar huis met een ticket voor de vakantie in september.