“Gelukkig is het geen ‘Help, mijn man is klusser’ bij ons thuis!”

4 april 2017 - Lonneke en Koen uit Tilburg waren afgelopen februari de gelukkige winnaars van de VriendenPuntenPrijs. Ze wonnen een vette cheque van 60.000 euro. Een bestemming vinden voor dat geld was niet zo moeilijk voor het Tilburgse echtpaar. Lonneke: “Koen is onze zolder zelf aan het verbouwen. Daar kunnen we wel een extra zakcentje bij gebruiken.”

Inmiddels zijn we een maand verder en spreken we weer met Lonneke. Lonneke: “De verbouwing van de zolder is nog steeds in volle gang! Koen doet dit samen met zijn vader. Het is een echt mooi vader-zoon project. Ze zijn nog wel tot het eind van dit jaar bezig denk ik.”

Luxer verbouwen

Waar Lonneke en Koen vòòr het winnen van de VriendenLoterij-prijs met de verbouwing op de kleintjes moesten letten, geeft het royale bedrag van 60.000 euro ze nu ademruimte. Lonneke: “Hiervoor moesten we de zolder lowbudget verbouwen. We struinden winkels af op zoek naar goede dealtjes om toch een beetje te besparen. Nu hoeft dat niet meer en kunnen we luxere dingen aanschaffen. Heerlijk is dat!”

Vader-zoonklusproject

Zorgen over het vader-zoonklusproject, heeft Lonneke allerminst. “Koen zijn vader kluste al met zijn vader. Nu doet hij dat weer samen met zijn eigen zoon. Mijn schoonvader heeft dus heel veel ervaring. Ze gaan eigenhandig een badkamer, slaapkamer en vide bouwen. Dus nee, het is zeker geen ‘Help, Mijn man is Klusser’-verhaal!”

Bucketlist

En als het paleisje van Lonneke en Koen straks klaar is, trakteren ze zichzelf op een welverdiende vakantie. “Onze grote passie is reizen. Argentinië, Chili of Patagonië staat op onze bucketlist. Maar met ons zoontje is een reis door Amerika per camper misschien wat realistischer. Gelukkig is het allemaal geen straf!”

Bekijk de prijzen die u deze maand kunt winnen