12 december 2019 - Vanwege gezondheidsproblemen en schulden raakte Monique in zo’n diep dal dat ze er niet meer voor haar gezin kon zijn. Monique en haar man durfden niet goed om hulp te vragen, uit schaamte voor de situatie. Dit veranderde toen de wijkcoach het gezin wees op een project van FC Twente: Supporter van Elkaar.

Voor de familie pakte deelname aan het project fantastisch uit. Monique: "Door middel van deze regionale contacten heeft mijn man weer een baan gevonden, ben ikzelf 40 kilo afgevallen en met veel plezier gestart met vrijwilligerswerk bij Supporter van Elkaar."

"Hiermee hoop ik op mijn beurt andere gezinnen te kunnen inspireren. We doen als gezin weer leuke dingen en kunnen echt genieten. Dat FC Twente ons leven zou redden, had ik nooit verwacht."

Maatschappelijk partner van de Eredivisie

Sinds 2005 is de VriendenLoterij Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Deze video maakt onderdeel uit van een 25-delige videoreeks die gaat over de maatschappelijke betrokkenheid van de Eredivisieclubs. In deze videoserie staan we stil bij enkele mooie maatschappelijke acties van de Eredivisieclubs.

Steun jouw favoriete Eredivisieclub

Als deelnemer van de VriendenLoterij kun je jouw favoriete Eredivisieclub steunen met je deelname. De helft van je lotprijs gaat namelijk direct naar de jeugdopleiding en naar de maatschappelijke projecten van de club.Ga naar vriendenloterij.nl/goud, speel mee voor jouw favoriete club en maak direct kans op €25.000,-.

Lees meer over het Maatschappelijk Partnerschap met de Eredivisie