Eredivisie-spelers steunen VriendenLoterij PrijzenMarathon

28 augustus 2017 - Dit weekend stond de Eredivisiewedstrijd VVV Venlo - Ajax in het teken van de nationale actie van de VriendenLoterij en Het Vergeten Kind: de VriendenLoterij PrijzenMarathon. Met deze actie wordt er aandacht gevraagd voor ruim 100.000 kwetsbare kinderen.

Vooraf aan de wedstrijd betuigden alle spelers hun steun aan deze actie. Ze kwamen het veld op met een knuffel en zetten deze knuffels symbolisch op 1 om aandacht te vragen voor de ruim 100.000 kinderen die in een onveilige of instabiele thuissituatie wonen of worden verwaarloosd of mishandeld. Voor 55.000 kinderen gaat het zelfs zo mis, dat ze noodgedwongen niet meer thuis kunnen wonen.

Samen zetten we Het Vergeten Kind op 1

Tot en met 30 september organiseert de VriendenLoterij met Het Vergeten Kind de VriendenLoterij PrijzenMarathon. De opbrengst is bestemd voor de bouw van Het Huis van Het Vergeten Kind. Met Het Huis van Het Vergeten Kind komt er een plek waar tienduizenden kwetsbare kinderen de kans krijgen om een weekend of langer vrij van zorgen te zijn. Een plek waar ze gewoon weer kind kunnen zijn.

Lees meer over de VriendenLoterij PrijzenMarathon