Een hoop te doen met € 2 miljoen

Amsterdam, 2 maart 2016 - Groot feest afgelopen januari bij de VriendenLoterij. Maar liefst negen winnaars wonnen met hun 06-nummer samen de hoofdprijs van € 2 miljoen! VriendenLoterij-ambassadeur Gerard Joling verraste hen met de vette cheques.

Een van de winnaars is Babs uit Loosdrecht. Zij wint samen met haar dochter € 600.000,-: "Of we al van de schrik zijn bekomen? Nou, we zitten hier nog echt in een roes!", reageert Babs uitgelaten een dag na de uitreiking. Mijn dochter en ik grapten nog tegen elkaar: 'misschien hebben we een auto gewonnen, dan kunnen we mooi heen met de trein en terug met de auto!'"

Over de uitreiking van de cheque vertelt Babs:"De spanning stijgt echt verschrikkelijk als je zo’n envelop in handen hebt. En dat je dan zó’n groot bedrag wint, dat geloof je bijna niet!"

Een iPad als traktatie

Babs vervolgt: "Wat mijn dochter en ik er mee gaan doen? Heel rustig aan. Een lekkere vakantie misschien. En na de uitreiking zijn we langs de winkel gelopen om een nieuwe iPad te kopen. Die was al lange tijd stuk. Dus daar hebben we onszelf op getrakteerd!"

Net 19

Ook Ignasi uit Apeldoorn is één van de gelukkige prijswinnaars en wint € 200.000,-. Hij werd net als de andere winnaars nietsvermoedend door de VriendenLoterij nabij het Amsterdamse Vondelpark verrast met zijn cheque.

Ignasi: "Wat een grote verrassing! Ik ben net 19 geworden en ik zit nog op school. Wat ik precies met het geld ga doen, dat weet ik nog niet. Het is in ieder geval een fijn idee dat ik nu een vervolgopleiding kan betalen."

Pick-up truck

Herman uit Enschede wint ook € 200.000 en kan zijn geluk niet op: "Ik heb al lang de wens om een Amerikaanse pick-up truck te kopen. Door deze prijs komt die droom een stukje dichterbij."

Bekijk welke prijzen u deze maand kunt winnen

* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.