Winnaarsverhaal: weekend op Vlieland

Een heerlijk weekend op Vlieland

Amsterdam, 1 juli 2015 - Vlieland; een mooi eiland met duingebied, strand en relatief veel bos. Heerlijk om tot rust te komen óf juist iets actiefs te ondernemen. Gerhard en zijn gezin kregen deze kans dankzij een prijs die ze in de VriendenLoterij hadden gewonnen.

Gerhard en zijn vrouw en drie kinderen mochten in mei genieten van een 4-daagse vakantie op Vlieland. Gerhard: "Terwijl de rest van Nederland in de regen zat hadden wij op Vlieland prachtig weer!We zaten in een knus hotel waar je je snel thuis voelt. Het personeel was erg geïnteresseerd, de kamers waren mooi en wat een luxe om ook nog eens ’s avonds aan tafel te mogen aanschuiven."

Blokarten, surfen en vliegeren

"De kinderen (en ook wij) hebben ons zeer vermaakt op het strand met blokarten, golfsurfen, kitesurfen en vliegeren”, vervolgt Gerhard. "Daarnaast zijn we de vuurtoren nog op geweest, hebben we gefietst en na het eten ’s avonds steevast een wandelingetje naar de jachthaven gemaakt om daar naar de mooie zeilboten te kijken."

"We komen zeker terug!"

Gerhard: "Een vakantie op Vlieland is echt aan te raden. We hebben het heerlijk gehad dankzij de VriendenLoterij. We komen zeker terug!"

Bekijk de prijzen van deze maand