Winnares vakantie curacao

Een bijzondere vakantie naar Curaçao

Amsterdam, 28 mei 2015 - In haar brievenbus zag Karin een brief liggen. Een brief van de VriendenLoterij. 'U heeft een reis naar Curaçao gewonnen'. Het stond er echt. Karin kon het niet geloven. Het duurde even voordat het tot haar doordrong. "Was dit geen grap? Moet er nu nog een trekking plaatsvinden?" Nee, het bleek echt zo te zijn. Ze was de gelukkige winnares van een reis naar Curaçao.

Twee dagen eerder had Karin het er nog met haar schoonzus over gehad. Wat zou ze graag mee gaan naar Curaçao. Op 7 mei zou namelijk het as van haar broer Hans worden uitgestrooid op dit eiland. Haar schoonzus met haar twee dochters zouden hierbij zijn. Helaas konden Karin en haar vriend het financieel niet opbrengen om de reis te maken. Maar nu kon het opeens wel!

Een geschenk uit de hemel

Karin is zo verbaasd: "Hans heeft echt gewild dat ik erbij zou zijn. Hij heeft er voor gezorgd dat ik deze reis kan maken." Al enkele dagen later zitten Karin en haar vriend in het vliegtuig. Karins broer en zijn vrouw kwamen vaak op Curaçao. Ze vonden het een geweldig eiland. Toen Hans overleed na bijna drie jaar ziek te zijn geweest, was de keuze dan ook snel gemaakt. Zijn as zou daar uitgestrooid worden.

Dit gebeurde uiteindelijk op 7 mei, de verjaardag van Hans. Bij een prachtige baai vond het moment plaats om 06.00 uur ‘s ochtends. "Het was een heel bijzonder moment, wat ik echt niet had willen missen. Dit vergeet ik nooit meer!", vertelt Karin.

Een gelukkig winnaar

Na het intieme moment met de familie heeft Karin samen met haar dierbaren nog herinneringen opgehaald. "Het is de eerste keer dat ik op Curaçao ben geweest, maar we gaan zeker terug. Wat een prachtig land! En dat ik deze prijs heb gewonnen is echt een geschenk uit de hemel. Ik geloof dat jullie nog nooit zo’n gelukkige winnaar hebben gehad!"

Bekijk welke prijzen u deze maand kunt winnen