Winnaars AutoJackpot

Een bijzondere prijs voor Mevrouw Krams

Amsterdam, 7 november 2014 - Op de uitzonderlijk mooie zondagmiddag 2 november togen acht nietsvermoedende winnaars naar de studio van RTL-programma Life 4 You. Daar vond de grootse uitreiking van de KiKa PrijzenMarathon in Hilversum plaats.

Hier werden zij niet alleen getrakteerd op een feestelijke uitzending met een jubelende Carlo en Irene, maar vielen zij ook nog eens in de prijzen. En wat voor prijzen!Een gloednieuwe Volkswagen Polo uit de AutoJackpot van de VriendenLoterij. 

Eén van de gelukkige winnaars van de AutoJackpot is mevrouw Krams uit Amsterdam. Zij kon haar geluk niet op toen ze tijdens de uitzending van Life 4 You naar buiten liep om haar gloednieuwe bolide te aanschouwen.

Tranen van vreugde

Spontaan barstte zij in huilen uit om vervolgens geëmotioneerd op televisie te verklaren dat ze deze prachtige auto aan haar dochter zou schenken. “Ik vind het echt zo geweldig. Deze auto is voor mijn dochter.  Zij wordt in juli 18 jaar en is nu druk bezig met rijlessen en ik ben zo blij dat ik haar deze auto kan geven zodra ze haar rijbewijs heeft.”

“Ik kon het wel uitgillen van geluk”, memoreert ze de volgende dag. “Toen ik het hoorde kreeg ik echt kippenvel. Ik blijf het ook tegen iedereen zeggen. Dit maak je maar één keer in je leven mee. Het is heel fijn om voor een goed doel mee te spelen, maar een auto winnen is wel echt heel bijzonder. En dan komt het ook nog eens op het goede moment. Geweldig!” 

Bekijk hier de uitzending van Life 4 You