VriendenLoterij: De Winnaars

Een auto of iets voor de kinderen?

Amsterdam, 12 juni 2015 - Ricky uit Gilze werd afgelopen 4 mei verrast door de VriendenLoterij met een cheque van € 50.000,-. Tot haar grote verbazing won ze daarna ook een dagje sauna bij de VriendenLoterij. "Ze zeggen wel eens dat alle goeie dingen in drieën komen, hè." Grappend: "Dus ik ben benieuwd wat er volgt."

Als op maandagmorgen 4 mei de deurbel gaat, weten Ricky en haar partner Helene niet wat hen overkomt. "Wolter Kroes stapte binnen met een hele filmploeg. Hij overhandigde ons een bos bloemen en een grote cheque. Leuke man, die Wolter. We waren ontzettend blij."

Verbaasde reactie

Dat ze € 50.000,- hebben gewonnen geloven Ricky en Helene nog steeds niet helemaal. "Onze eerste reactie was heel verbaasd. “‘Dat kan niet. Dat overkomt ons niet’, zeiden we tegen elkaar." Maar het overkwam Ricky toch.

Goede bestemming

Goed van pas komen zou het absoluut. Ricky: "Helene werkt in de thuiszorg. Ik houd het huishouden draaiende. Ik heb altijd gezegd: 'Als ik ooit een prijs win, dan koop ik een Citroen DS.' Maar nog liever zou ik onze zoon en dochter iets leuks geven."

Bekijk de prijzen van deze maand