Een appeltje voor de dorst voor Monique en haar zoontje

Afgelopen kerst was er één om niet gauw te vergeten voor de 26-jarige Monique uit Oudheusden. De alleenstaande moeder werd tijdens de kerstinkopen in het tuincentrum verrast door Dennis van der Geest met een cheque van 25.000 euro. Monique blikt terug: “Dit bedrag heeft mijn leven en dat van mijn zoontje veranderd.”

VriendenLoterij-ambassadeur Dennis van der Geest ging die bewuste dag in december undercover als kerstman om Monique de verrassing van haar leven te bezorgen. “Ik was erg geëmotioneerd toen ik de cheque openmaakte”, vertelt Monique die werkzaam is in een zonnestudio. “Ik moest in die periode op de kleintjes letten. Deze prijs gaf opeens zo’n rust.”

Een fijne buffer

Het geldbedrag heeft Monique onafhankelijkheid gegeven, iets waar ze lang naar verlangd heeft. Monique: “Heerlijk om een buffer te hebben voor onverwachte uitgaven. Geen probleem als de wasmachine nu een keer kapot gaat!”

Ruimte voor leuke dingen

De prijs gaf de jonge moeder ook ruimte om leuke dingen te doen met haar 4-jarige zoontje. Monique: “Ik heb eerst thuis wat zaken aangepakt die aan vervanging toe waren. Via Marktplaats kocht ik een nieuw bed, een nieuw bankstel en ik heb de slaapkamer van mijn zoontje opgeknapt. Het allerfijnst is dat ik hem nu vaker kan trakteren op leuke dagjes weg, net als andere moeders. Hij is dol op pretparken. Ik heb hem meegenomen naar de Efteling en naar de dierentuin. Geweldig dat ik dankzij deze prijs mooie herinneringen met mijn kind kan maken.”


Bekijk de prijzen van deze maand