Peggy uit Goor

Droom van een vakantie: “Een betere vergissing hadden we niet kunnen maken”!

7 september 2017 - Peggy uit Goor won vorige zomer een Droomvakantie voor twee personen bij de VriendenLoterij. Lang twijfelen over de bestemming hoefden zij en haar man Jan Herm niet. Afgelopen juli verzilverden ze hun reis naar het Portugese eiland Madeira, ook wel bekend als ‘bloemeneiland’ vanwege de exotische bloemen die er groeien.

Maar die bloemen hebben ze nooit gezien. Peggy lachend: “We bleken tickets te hebben geboekt voor het verkeerde eiland! Maar wat hebben we genoten.”

“Het is een veelgemaakte fout, hoorden we later”, lacht de 62-jarige Peggy die werkzaam is als administratief medewerker. “Wat veel mensen niet weten, en wij dus ook niet, is dat Madeira een archipel is en dus uit meerdere eilanden bestaat. Wij bleken voor het kleinere eiland Porto Santo, 70 kilometer verderop te hebben geboekt!”

Geluk bij een ongeluk

Maar het mocht de vakantiepret niet drukken voor de Twentse Peggy en Jan Herm. Peggy: “Het was echt super! Je kan wel eens iets fout doen en daar flink van balen. Maar dit was geluk bij een ongeluk. We hebben zó ontzettend genoten op het eiland. Er waren prachtige stranden, natuur, we hebben leuke Nederlanders ontmoet en we hebben heerlijk gegeten en gedronken. Het was allemaal super geregeld.”

Op slag verliefd

En hoewel de zomervakantie voor de rest van Nederland op z’n eind is gelopen, hoeven Peggy en haar man voorlopig nog niet terug naar hun kantoorbaan. Peggy: “We konden van het prijzengeld nog een tweede vakantie boeken! We gaan nog tien dagen naar Kroatië. Ik ben daar een keer eerder geweest en ik was op slag verliefd op de schoonheid van het land. Dat wil ik mijn man ook laten zien. We kunnen niet wachten!”

Bekijk de prijzen