Winnaars € 2 miljoen

Dertien deelnemers winnen samen € 2 miljoen!

Voor dertien dolgelukkige deelnemers stond een grote verrassing te wachten. Achter de schermen van het tv-programma Alles Mag Op Vrijdag, verraste Gerard Joling hen met een fantastische cheque!

Nadat een aantal winnaars van de schrik bekomen zijn, vertellen ze wat deze prachtige prijs voor hen betekent.

Nel (58 jaar) uit Den Haag won € 133.333,-

"Je werkt hard voor je geld en je spaart, maar nu kunnen dromen ook daadwerkelijk uitkomen. In eerste instantie geloofde ik het niet. Mijn man is zijn baan verloren en gaat waarschijnlijk met vervroegd pensioen. We kunnen het geld zo goed gebruiken. Daarnaast willen we een caravan aanschaffen en twee nieuwe fietsen.

We spelen al jaren mee en ook al jaren voor KiKa. Kinderkanker vind ik zo'n belangrijk onderwerp. Als ik die zieke kindjes zie denk ik: wat is de wereld toch onrechtvaardig, daarom speel ik al jaren mee voor KiKa."

Conny (62 jaar) uit Amsterdam won € 133.333,-

"Echt geweldig. Dat míj dit overkomt! Ik kan het geld goed gebruiken. Ten eerste heb ik twee studerende kinderen die nog voor een deel afhankelijk zijn van mij. Hiermee kan ik hen nu steunen.

Daarnaast ben ik verloskundige en dat is best zwaar. Nu ik ouder ben geworden, ben ik minder gaan werken. Maar ik ben nog niet aan een pensioen toe, dus ook daarom kan ik het geld goed gebruiken. Ik speel al jaren mee met de VriendenLoterij."

Jetty (65 jaar) uit Amsterdam won € 133.333,-

"Het was echt een complete verrassing. Ik speel al heel lang mee, al sinds de tijd dat het nog Sponsor Bingo Loterij heette. Ik heb 33 jaar in de zorg gewerkt en verzorgde ook aidspatiënten. Daarom vind ik het belangrijk om voor het Aids Fonds mee te spelen en ben ik deelnemer geworden.

Bij mij gaat het niet om het winnen, maar echt om het goede doel. Natuurlijk ben ik wel blij dat ik alsnog gewonnen heb. Ik geef het geld aan mijn kinderen en kleinkinderen en met de rest van het geld ga ik op reis. Lekker even naar Suriname en gewoon van het leven genieten."

De heer Peter Niks (64 jaar) uit Heenvliet € 133.333,-

Ook de heer Niks is beduusd van deze verrassing, zo vertelt hij aan het AD. "Ik heb wel eens een prijsje gewonnen, maar zo’n bedrag, daar kan ik mij geen voorstelling van maken. Ik heb nog geen idee wat ik met het geld ga doen. Ik zet het op de bank. M’n vrouw Jorina en ik moeten maar eens nadenken waar we het aan besteden."

Bekijk de prijzen van deze maand