Dennis van der Geest verrast Ilona met € 270.000,-

Een grote verrassing voor Ilona uit Lisserbroek. Zij heeft in de augustustrekking van de VriendenLoterij € 270.000,- gewonnen. Dennis van der Geest, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Ilona onlangs met de cheque.

Ilona is blij verrast: "Wat een fantastisch bedrag! Ik heb drie kinderen en we willen graag een camper of stacaravan kopen. Dan kunnen we lekker vaak weekendjes weg met elkaar. Ik kijk er nú al naar uit!"

VriendenPuntenPrijs

De winnaar uit Lisserbroek heeft de zogenaamde VriendenPuntenPrijs gewonnen. Dit is een prijs die elke twee maanden wordt uitgereikt, naast de reguliere prijzen. Ook u als deelnemer maakt kans op de VriendenPuntenPrijs. Met uw deelname spaart u automatisch VriendenPunten. Hoe meer VriendenPunten u spaart, hoe hoger de VriendenPuntenPrijs die u kunt winnen. Voor meer uitleg kunt u hier de video bekijken: ‘Wat zijn VriendenPunten?'.

Lees meer over VriendenPunten
Bekijk de prijzen van deze maand

* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.