Vriend van de VriendenLoterij Dennis van der Geest

Dennis van der Geest

Sinds 2016 is Dennis van der Geest ambassadeur van de VriendenLoterij. Samen met Gerard Joling was hij het gezicht van de succesvolle ‘PrijzenMarathon Spieren voor
Spieren’-campagne. Dennis verrast als ambassadeur winnaars thuis met geweldige
prijzen en laat hartenwensen in vervulling gaan met het VriendenFonds.

Oud-judoka

“Als oud-judoka heb ik altijd kunnen vertrouwen op mijn lichaam. Helaas heeft niet iedereen dit geluk en hebben sommige mensen een steuntje in de rug nodig om mee te kunnen doen in de maatschappij. Het is geweldig om te zien wat de VriendenLoterij dankzij haar deelnemers betekent voor goede doelen die zich inzetten voor een gezonde samenleving en het welzijn van mensen. Hier span ik mij als VriendenLoterij-ambassadeur graag voor in”, aldus Dennis.   

* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.