VriendenLoterij cadeaukaart

Deelnemers VriendenLoterij met een La Place cadeaubon krijgen ook HEMA-kaart

Amsterdam, 30 december 2015 - Nu La Place Restaurants uitstel van betaling heeft aangevraagd, zijn de La Place cadeaubonnen op dit moment niet inwisselbaar. Deelnemers aan de VriendenLoterij die onlangs een La Place cadeaubon van de loterij als dank voor hun deelname ontvingen, krijgen daarom een HEMA cadeaukaart opgestuurd die direct is in te wisselen.

"Op dit moment kunnen duizenden nieuwe deelnemers aan de VriendenLoterij de La Place cadeaubon niet inwisselen, terwijl ze deze juist onlangs als welkomstcadeau kozen. Wij willen dat deelnemers van de VriendenLoterij onbeperkt plezier beleven aan hun deelname en zich een vriend voelen. Daarom sturen wij hen ook een HEMA cadeaukaart met dezelfde waarde als de al ontvangen kaart. De al ontvangen kaart kunnen zij natuurlijk houden, wellicht is die straks weer te verzilveren.", aldus een woordvoerder van de VriendenLoterij.

Afgelopen maanden stuurde de VriendenLoterij duizenden cadeaukaarten als welkomstcadeau aan mensen die een lot kochten in de Prijzenmarathon. Met de VriendenLoterij PrijzenMarathon maken deelnemers iedere trekking kans op vele prijzen en dragen zij direct bij aan Alzheimer Nederland. Doordat de helft van ieder lot naar Alzheimer Nederland gaat, maken de deelnemers verder onderzoek naar deze nu nog ongeneeslijke ziekte mogelijk.