RTL Live op RTL 4

3 oktober 2016 - Live vanuit de villa in Eemnes gaat dan de talkshow 'RTL Live’ van start om 17.00 uur bij RTL 4. Angela Groothuizen en Albert Verlinde presenteren afwisselend de nieuwe daily waarin de kijker in de vooravond helemaal wordt bijgepraat over de actualiteit van de dag.

Thuiskomen Volgens Angela Groothuizen betekent ‘RTL Live’ vooral gezellig thuiskomen: “Mensen komen uit hun werk, ploffen op de bank en dan zijn wij daar met het nieuws dat je wellicht gemist hebt of meer over wilt weten”. Albert Verlinde: "Het wordt een echt thuiskom-programma, met aandacht voor klein en groot nieuws".

In het nieuwe middagmagazine zit elke dag een hoofdgast aan tafel. Dit kan bijvoorbeeld een sportman, politicus of entertainer zijn. "Angela of ik gaan in gesprek met onze dagelijkse gast over waar hij of zij op dat moment mee bezig is. Dat kan gaan over boeken, voorstellingen, tv-programma’s, verkiezingen of het laatste nieuws. De hoofdgast is er de hele show bij en praat mee over het nieuws van die dag", aldus Verlinde. ‘RTL Live’ wordt geproduceerd door Talpa en mogelijk gemaakt door de Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en VriendenLoterij). De Goede Doelen Loterijen geeft met ‘RTL Live’ bekendheid aan het werk van de goede doelen en culturele organisaties die zij steunt.

'RTL Live': iedere werkdag vanaf maandag 3 oktober tussen 17.00 en 17.55 uur bij RTL 4.

Lees meer over televisieprogramma's van de VriendenLoterij