Dansen voor het goede doel

Het nieuwe seizoen van Dance Dance Dance is in volle gang. In dit populaire dansprogramma trakteren 11 bekende Nederlanders het publiek op spectaculaire dansmoves. De BN-ers dansen in koppels voor een zelfgekozen goed doel van de VriendenLoterij.

De goede doelen waarvoor dit seizoen wordt gedanst zijn: Stichting Metakids, Stichting Hulphond, KWF Kankerbestrijding, Stichting Het Vergeten Kind en het Longfonds.

In Dance Dance Dance komen populaire videoclips en onvergetelijke filmscènes aan bod. Alle dansers gaan voor dé perfecte choreografie en de uiteindelijke winst.  

De dansende koppels

Actrice Susan Visser danst met acteur Thomas Cammaert, Danny de Munk met zijn dochter Bo en zangeres Sharon Doorson gaat samen met acteur Géza Weisz de strijd aan. Zanger Vinchenzo betreedt de dansvloer met online content creator Nochtli Peralta Alvarez en voor het eerst doet er ook een trio mee: Lisa, Shelley en Amy van OG3NE!

Meespelen in de VriendenLoterij

Wilt u meespelen in de VriendenLoterij? Bekijk hier de acties waaraan u kunt meedoen en kies de actie die het beste bij u past.