Dance Dance Dance: € 25.000,- naar goed doel VriendenLoterij

17 september 2016 - In het dansprogramma streden zanger Jeroen van der Boom en zijn vrouw Deny voor KWF Kankerbestrijding. Helaas moesten ze de show verlaten, wél wonnen ze met hun deelname aan 'Dance Dance Dance' € 25.000,- voor dit goede doel. De VriendenLoterij stelde dit prijzengeld beschikbaar.

Jeroen en Dany zijn dankbaar dat het prijzengeld naar KWF Kankerbestrijding gaat. Dany van der Boom: "Mijn moeder werd negen jaar geleden behandeld in het Antoni van Leeuwenhoek voor borstkanker. Zij is op 62-jarige leeftijd gestorven. Dat is veel te vroeg om zonder moeder door het leven te moeten. Daarom zijn Jeroen en ik heel erg blij dat wij voor het KWF mochten dansen."

Masja Meijer, woordvoerder KWF Kankerbestrijding: "We zijn Jeroen en Dany van der Boom ontzettend dankbaar. Want met de € 25.000,- van de VriendenLoterij kan kankercentrum Antoni van Leeuwenhoek vier maanden onderzoek doen naar behandelingen op maat bij borstkanker."

KWF Kankerbestrijding en de VriendenLoterij

KWF Kankerbestrijding en de VriendenLoterij De VriendenLoterij steunt KWF Kankerbestrijding dankzij haar deelnemers. Vorig jaar ontving de organisatie bijna € 2,5 miljoen in haar strijd voor minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Sinds 2002 heeft het KWF ruim € 17,7 miljoen van de VriendenLoterij ontvangen.

Lees meer over tv-programma's van de VriendenLoterij
Lees meer over KWF Kankerbestrijding en de VriendenLoterij