"Bedankt voor deze fantastische prijs"

26 januari 2017 - In de zomer van 2016 wonnen Emiel (36) en Suzanne (28) uit Breda een reischeque bij de VriendenLoterij. Voor 2.000 euro mochten zij een bestemming naar keuze uitkiezen. Afgelopen december was het zover.

Het Bredase stel verruilde ons koude kikkerlandje voor zon, zee en strand en stuurde ons vanaf hun vakantiebestemming een jaloersmakende foto: “Met dit bericht willen we onze dankbaarheid tonen. Bedankt voor deze fantastische prijs!” Eenmaal terug in Nederland spraken we met Emiel.

En hoe was het?
“Ja, het was heerlijk! We zaten tijdens de kerstvakantie een week all inclusive op het Canarische Eiland Lanzarote. Dit hadden we echt even nodig, want we hebben net een huisje gekocht en daar moest veel aan verbouwd worden. Op het eiland was het zo’n 22 graden, dus elke dag in je zwembroek aan het zwembad! Daar kan ik wel aan wennen.”

De vakantiefoto's van Emiel en Suzanne De vakantiefoto's van Emiel en Suzanne

Waarom kozen jullie voor Lanzarote?
“Door die drukke dagen thuis hadden we niet zo’n behoefte om heel ver weg te gaan. En we kregen echt waar voor het geld. Lanzarote is een klein vulkanisch eiland met veel grotten en een lavakust. Door al dat lavagesteente is het alsof je op de maan loopt! Heel bijzonder. In één dag rijd je om het hele eiland heen. Heel saai eigenlijk, haha, maar perfect om tot rust te komen.”

Wat was het hoogtepunt?
“Dat was oud en nieuw natuurlijk! We zaten in een 4-sterren hotel. Die avond was het buffet nog groter en exclusiever dan de andere avonden: met garnalen en krabcocktails en zo. We hebben eindeloos getafeld en om 12 uur was er een mooie vuurwerkshow."

"En verder was het een feestje om elke ochtend en avond aan een gedekte tafel te kunnen aanschuiven, dat we niet aan het huishouden hoefden te denken en dat we het grauwe winterse weer in Nederland achter ons konden laten. Echt een luxe!”

Bekijk de prijzen die u deze maand kunt winnen