Winnaarsverhaal

Alle dagen feest

Amsterdam, 5 mei 2016 - Bij Elly en Theo uit Achterveld is het alle dagen feest. Zij runnen een partycentrum en dat al 27 jaar lang. Naast dat dat heel gezellig is, betekent het ook heel hard werken.

Op vakantie gaan, doen ze dan ook maar één week per jaar. Maar dankzij een gewonnen prijs in de VriendenLoterij, gunnen ze zichzelf binnenkort misschien wel wat langer rust.

“Het was een enorme verrassing dat Wolter Kroes hier opeens op de stoep stond!”, vertelt Elly over het moment dat de VriendenLoterij-ambassadeur haar en man Theo verraste met een cheque. Maar liefst €  33.333,- namen zij in ontvangst.

Geen dag hetzelfde

Het hele jaar door rennen Elly en Theo om het hun gasten naar de zin te maken. In het partycentrum zelf of in het bijbehorende restaurant of terras. Een bruiloft hier, een receptie daar.

Elly en Theo hebben ruimte voor maar liefst 1.500 man in het partycentrum dat Theo 27 jaar geleden van zijn vader overnam. Elly: “Ja, we zitten vaak in de feestsferen, maar we doen ook uitvaart-recepties hoor. Geen dag is hetzelfde.”

Nét even anders

Een vakantie is dan ook wel eens lekker. En daar komt het gewonnen geld van de VriendenLoterij goed bij van pas. “We gaan normaal maximaal een week weg. Misschien dat we nu wel lekker twee weken weg gaan. We kunnen het nu nét even anders gaan doen.”

Bekijk de prijzen van deze maand