Winnaar voetbalreis

93-jarige deelnemer wint onvergetelijke voetbalreis

De heer Lubben uit het Groningse Hoogezand won onlangs een onvergetelijke voetbalreis, nadat hij mee had gedaan aan een speciale Eredivisie-actie. Samen met zijn twee zonen en dochter vertrok hij naar het zonovergoten Barcelona. Daar woonde hij een spannende wedstrijd bij van FC Barcelona.

Nog nagenietend van de geheel verzorgde reis vertelt zijn dochter hoe bijzonder dit voor haar vader en voor het hele gezin was. “Dit was echt een reis met een wauw-factor. Zowel voor mijn vader als voor ons. Het feit dat hij dit op hoge leeftijd nog kon meemaken en dat wij nog met hem naar het buitenland konden, is onbeschrijfelijk. Het absolute hoogtepunt was het samenzijn, maar natuurlijk ook de wedstrijd zelf. We zaten achter het doel, het was zo gaaf, je kon Messi bijna aanraken. Er heerste een hele uitzinnige en tegelijkertijd gemoedelijke sfeer in het stadion.

Voor meneer Lubben was de vliegreis naar de Spaanse stad al een hoogtepunt van jewelste, hij vloog namelijk voor het eerst in zijn leven. “Mijn vader heeft nog nooit eerder gevlogen en keek er enorm naar uit.”

Meespelen voor KiKa

Meneer Lubben speelt sinds een jaar met de VriendenLoterij mee en is bewust ingestapt om voor KiKa mee te spelen. “Er zijn zoveel goede doelen waar de VriendenLoterij zich voor inzet, maar kinderkanker vindt mijn vader een heel belangrijk onderwerp. Zelf speel ik nog niet mee. Ik steun namelijk al veel goede doelen, maar na deze reis overweeg ik het zeker. We hebben zoveel plezier gehad, het was zo ontzettend goed verzorgd, we zijn er nog steeds vol van.”

Bekijk de prijzen van deze maand