€ 25.000,- voor het Beatrix Spierfonds

2 oktober 2016 - Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft €25.000,- van de VriendenLoterij kunnen wij zeven maanden onderzoek doen naar de spierziekte SMA (Spinale musculaire atrofie). En dat allemaal dankzij de fantastische prestatie van Ferry en Inge. Echt helemaal top!"

Olympisch zwemkampioen Inge de Bruin: "Als zwemster weet ik als geen ander hoe belangrijk spieren voor je zijn. Als je naar mensen kijkt met SMA dan besef je dat je echt gezegend bent met je gezondheid en dat al je spieren functioneren. Daarom hebben Ferry en ik als fanatieke sporters gekozen om te dansen voor het Prinses Beatrix Spierfonds."

Prinses Beatrix Spierfonds en de VriendenLoterij

Prinses Beatrix Spierfonds en de VriendenLoterij De VriendenLoterij steunt het Prinses Beatrix Spierfonds dankzij haar deelnemers. Vorig jaar ontving de organisatie ruim 860.000 euro in haar strijd om alle spierziekten de wereld uit te krijgen. Sinds 2002 heeft het Prinses Beatrix Spierfonds ruim € 10,5 miljoen van de VriendenLoterij ontvangen.

Lees meer over tv-programma's van de VriendenLoterij
Lees meer over Prinses Beatrix Spierfonds en de VriendenLoterij

Deze prijzen kunt u winnen!
* De auto's worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto's die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.