Uitreiking 2 miljoen euro

€ 2 miljoen voor 88-jarige deelnemer

De Heurne, 1 november 2014 -  Het is de warmste novemberdag ooit. Voor de  88-jarige mevrouw Wensink wordt dit een dag om nooit te vergeten. Normaal zit ze op zaterdagmiddag lekker thuis. Vandaag is haar zaterdag wel heel bijzonder. Ze mag namelijk een fantastische prijs in ontvangst nemen!

In haar woning op het pittoreske Gelderse platteland heeft mevrouw Wensink een fenomenaal uitzicht. Uitgestrekte weilanden waar koeien en paarden grazen en waar regelmatig een konijntje of een fazant om de hoek komt kijken.

VriendenLoterij bus

Het bekende blauwe busje valt direct op in het rustieke, Gelderse landschap. Irene Moors stapt uit om mevrouw Wensink goed nieuws te brengen. Wat dat precies inhoudt, is nog een verrassing.

Miljoenenprijs

De zoon: “We dachten eerst aan  € 1.000,- en later zat ik met mijn moeder te fantaseren over heel misschien € 100.000,-. “Zij speelt al 7 jaar mee met de VriendenLoterij en wint geregeld prijsjes. Zoals laatst een appeltaart en een DVD-box. Wat haar nu te wachten staat, is ontzettend spannend”.

“€ 2 miljoen! Niet te bevatten!”

Het moment is aangebroken. Irene Moors schuift naast mevrouw Wensink op de bank en overhandigt haar de envelop waar de grote verrassing in zit. Langzaam wordt de cheque eruit getrokken. Een bedrag met zes nullen komt tevoorschijn. De zoon en schoondochter slaan hun hand voor de mond en zijn ontroerd: “Wat prachtig dat onze moeder dit op haar leeftijd nog mag meemaken”. 

Benieuwd of u ook in de prijzen bent gevallen? Bekijk de uitslagen van oktober