Fantastisch dat u meespeelt voor de Willem II Jeugdopleiding

Omdat u meespeelt in de VriendenLoterij voor Willem II, gaat minimaal 40% van uw lotprijs naar deze club. Mede dankzij uw steun kan de Tilburgse club investeren in jong talent.

Met de steun die Willem II ontvangt, investeert de club in haar jeugdspelers. Niet voor niets luidt het slogan van de Willem II Voetbalacademie 'Samen elke dag beter willen worden'. Een van de speerpunten van de Willem II Voetbalacademie is dan ook om een goede balans te vinden tussen opleiden, onderwijs en omgeving.

Om jeugdtalenten een zo goed mogelijke opleiding te bieden moet er voldoende aandacht worden besteed aan deze drie factoren. Daarnaast is het belangrijk om de kinderen voor te bereiden op een toekomst in de maatschappij, omdat doorstroming naar het eerste elftal maar voor een enkeling is weggelegd.

"Naast de opleiding en de maatschappelijke ontwikkeling van jeugdspelers probeert de Voetbalacademie ook een steentje bij te dragen aan de maatschappij in Tilburg," vertelt Rob Hendriks, coördinator van de Willem II Voetbalacademie.

"Ook hecht de Voetbalacademie zeer veel waarde aan een goede verstandhouding met amateurclubs uit de regio. Daarom hebben wij met verschillende amateurverenigingen een samenwerkingsconvenant, wat betekent dat de Willem II Voetbalacademie amateurclubs ondersteunt op verschillende gebieden."

Dankzij de bijdrage van u en trouwe supporters, krijgt jong talent de kans om zich te ontwikkelen. De juiste begeleiding, zowel op het veld als in het klaslokaal, speelt hierin een belangrijke rol. De jeugdspelers kunnen op deze manier het beste uit zichzelf halen. Ook als ze het betaald voetbal uiteindelijk niet redden.

Willem II en de VriendenLoterij

Omdat u meespeelt in de VriendenLoterij voor Willem II heeft dit een ontzettend grote sociale impact op de jeugd van de voetbalclub. Maar ook voor u als deelnemer en trouwe supporter valt er iets te winnen.

Daarnaast speelt u mee voor fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals Willem II seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de Willem II-selectie.