Fantastisch dat u meespeelt voor de VVV Venlo Jeugdopleiding

Omdat u meespeelt in de VriendenLoterij voor VVV Venlo, gaat minimaal 40% van uw lotprijs naar deze club. Mede dankzij uw steun kan de Limburgse club investeren in jong talent.

Met de steun die VVV Venlo ontvangt, investeert de club in haar Voetbal Academie, zodat jonge talenten het beste uit zichzelf kunnen halen. Dankzij u en trouwe VVV Venlo supporters ontvangt de voetbalclub jaarlijks een fantastisch bedrag voor de jeugdopleiding.

Deze bijdrage maakt het voor VVV Venlo mogelijk om de kwaliteit van de jeugdopleiding te verbeteren. Denk hierbij aan de aanschaf van nieuwe materialen, vervoer naar trainingen en ondersteuning van scholing.

VVV Venlo en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft een positieve invloed op de jeugd van VVV Venlo, maar ook op de voetbalfans.

Omdat u VVV Venlo steunt, maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals VVV Venlo seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de VVV Venlo-selectie.