Fantastisch dat u meespeelt voor de Vitesse Jeugdopleiding

Omdat u meespeelt in de VriendenLoterij voor Vitesse, gaat minimaal 40% van uw lotprijs naar deze club. Mede dankzij uw steun kan de Arnhemse club investeren in jong talent.

Met de steun die Vitesse ontvangt, investeert de club in de Vitesse Voetbal Academie. Hier krijgt jong talent de kans om uit te groeien tot topspelers. Mede dankzij uw bijdrage maakt Vitesse het mogelijk om de jeugdspelers een brede basis mee te geven. Zo worden ze niet alleen goede voetballers, maar krijgen ze ook goede scholing. Dit is voor hen ontzettend waardevol.

De afgelopen jaren heeft de Arnhemse jeugdopleiding een grote ontwikkeling doorgemaakt. Het school- en lifestyleprogramma spelen een belangrijke rol. Zo leren spelers welke voeding het beste is en worden ze bewust gemaakt van maatschappelijke thema's. Talenten die het uiteindelijk niet tot profspeler schoppen, kunnen zo altijd op hun scholing terugvallen.

Er wordt ook aandacht besteed aan omgang met social media. Dit alles om ervoor te zorgen dat de jongens goed voorbereid zijn op de toekomst. De bijdrage van de VriendenLoterij wordt gebruikt om de Vitesse Voetbal Academie verder te ontwikkelen en te kunnen blijven investeren in goede innovatieve (voetbal)programma's.

Vitesse en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft een positieve invloed op de jeugd van Vitesse, maar ook op de voetbalfans.

Omdat u Vitesse steunt, maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals Vitesse seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de Vitesse-selectie.