Fantastisch dat u meespeelt voor de PSV Jeugdopleiding

Omdat u meespeelt in de VriendenLoterij voor PSV, gaat minimaal 40% van uw lotprijs naar deze club. Mede dankzij uw steun kan de Eindhovense club investeren in jong talent.

Met de steun die PSV ontvangt, investeert de club in haar jeugdopleiding. De jeugd is de toekomst van PSV. Het is van belang dat er naast de voetbalopleiding ook geïnvesteerd wordt in de jeugd voor bijvoorbeeld opleiding en studiebegeleiding.

Jeugdspeler Jeroen Zoet weet hier alles van. Hij was pas 15 toen hij de overstap maakte van Veendam naar PSV. Samen met PSV en zijn zaakwaarnemer heeft hij zijn loopbaan stap voor stap uitgestippeld. Om ervaring op te doen is hij tijdelijk bij RKC Waalwijk gaan spelen.

Volgens Jeroen stopt een opleiding niet als je de overstap naar de senioren maakt. "Inmiddels ben ik eerste keeper, ben ik kampioen geworden en maak ik deel uit van de selectie van het Nederlands elftal. Daar heb ik vanaf mijn vijftiende naar toe gewerkt. Dat was het doel toen ik besloot om vanuit het noorden naar het zuiden te vertrekken."

PSV Eindhoven is erg betrokken bij jeuggdspelers. Op deze jonge leeftijd is de juiste balans tussen de voetbalopleiding en de educatieve en sociale opleiding erg belangrijk. De VriendenLoterij draagt hieraan bij met een financieel steuntje in de rug. Hiermee wordt ook het belang van sport in clubverband onderstreept.

Door uw steun wordt de PSV jeugd bijgestaan op het gebied van sociale begeleiding, studielokalen en persoonlijke begeleiding met school. Wanneer een van de jeugdspelers het niet redt naar het betaalde voetbal, kunnen zij een voorbeeldrol worden bij de amateurclubs.

PSV en de VriendenLoterij

Dankzij het partnerschap tussen de VriendenLoterij en de Eredivisie zijn er al mooie doelen bereikt op het gebied van gezondheid en welzijn. Zo zijn er bijvoorbeeld duizenden basisschoolkinderen geholpen met huiswerk en hebben zij een gezondere levensstijl gekregen.

Omdat u meespeelt voor PSV, maakt u kans op fantastische Eredivisieprijzen. Denk hierbij aan een meet-and-greet met de PSV-selectie, PSV seizoenkaarten en PSV tickets.