Fantastisch dat u meespeelt voor de PEC Zwolle jeugdopleiding

Omdat u meespeelt in de VriendenLoterij voor PEC Zwolle, gaat minimaal 40% van uw lotprijs naar deze club. Mede dankzij uw steun kan de Zwolse club investeren in jong talent.

Met de steun die PEC Zwolle ontvangt, investeert de club in haar jeugdopleiding. Hierin staat voetbal centraal, maar wordt er ook ontzettend veel waarde gehecht aan onderwijs.

Alle jeugdspelers op het voortgezet onderwijs, volgen die aan het Centre for Sports & Education (CSE). Mede dankzij onze deelnemers heeft de voetbalclub de mogelijkheid om deze goede basis te leggen voor haar spelers.

Ook Mustafa Saymak heeft zijn periode in de Zwolse voetbalacademie als heel positief ervaren. "Ik heb er na mijn periode in de jeugd van SV Schalkhaar de basis gelegd voor mijn carrière als profvoetballer. Niet alleen op voetbaltechnisch en tactisch vlak, maar ook op bijvoorbeeld mentaal gebied."

Sportieve en persoonlijke begeleiding op de academie is belangrijk voor alle jeugdspelers. Jeugdspelers die het net niet redden hebben hier ook veel baat bij. Dankzij deze begeleiding kunnen zij bij hun amateurclub een voorbeeld zijn voor clubgenoten.

PEC Zwolle en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft niet alleen een positieve invloed op de jeugdspelers, maar ook op onze deelnemende voetbalfans.

Omdat u PEC Zwolle steunt, maakt u kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals PEC Zwolle seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de PEC Zwolle-selectie.