Fantastisch dat u meespeelt voor de NAC Breda Jeugdopleiding

Omdat u meespeelt in de VriendenLoterij voor NAC Breda, gaat minimaal 40% van uw lotprijs naar deze club. Mede dankzij uw steun kan de Brabantse club investeren in jong talent.

De VriendenLoterij is sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Door dit partnerschap kunnen deelnemers van de VriendenLoterij hun Eredivisieclub steunen met een lot. Met de steun die NAC Breda ontvangt, kan de club de kwaliteit van de jeugdopleiding verbeteren.

Dankzij u en trouwe NAC Breda supporters ontvangt de voetbalclub jaarlijks een fantastisch bedrag voor de jeugdopleiding. Deze bijdrage maakt het voor NAC Breda mogelijk om de kwaliteit van de jeugdopleiding te verbeteren. Denk hierbij aan de aanschaf van nieuwe materialen, vervoer naar trainingen en ondersteuning van scholing.

NAC Breda en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft een positieve invloed op de jeugd van NAC Breda, maar ook op de voetbalfans.

Omdat u NAC Breda steunt, maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals NAC Breda seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de NAC Breda-selectie.