Fantastisch dat u meespeelt voor de Heracles Jeugdopleiding

Omdat u meespeelt in de VriendenLoterij voor Heracles, gaat minimaal 40% van uw lotprijs naar deze club. Mede dankzij uw steun kan de Almelose club investeren in jong talent.

Met de steun die Heracles ontvangt, investeert de club in maatschappelijke projecten, waarmee zij bijdraagt aan een betere samenleving. De bevordering van gezondheid en ontwikkeling en binding met de regio speelt hierin een belangrijke rol.

Zo is Heracles maatschappelijk actief op scholen, in de wijk, maar ook in de zorgsector. Met sport als bindende factor is Heracles zonder twijfel een ontzettend maatschappelijk betrokken club. Jeugdspeler Justin Hoogma is hier een mooi voorbeeld van. Hij gaf clinics en opende een kunstgrasveldje bij een baisschool. "Op zulke momenten zie je hoe je met een klein gebaar iets voor een ander en voor de maatschappij kunt betekenen."

Heracles en de VriendenLoterij

Het partnerschap met de Eredivisie heeft niet alleen een positieve invloed op maatschappelijke projecten van Heracles. Ook aan u, de deelnemende Heraclessupporter, wordt gedacht.

Omdat u Heracles Almelo steunt, maakt u kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals Heracles seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de Heracles-selectie.