Fantastisch dat u meespeelt voor de Fortuna Sittard Jeugdopleiding

Omdat u meespeelt in de VriendenLoterij voor Fortuna Sittard, gaat minimaal 40% van uw lotprijs naar deze club. Mede dankzij uw steun kan de Limburgse club investeren in jong talent!

De VriendenLoterij is sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Mede dankzij uw deelname ontvangt de voetbalclub jaarlijks een fantastisch bedrag voor de jeugdopleiding. Deze bijdrage maakt het voor Fortuna Sittard mogelijk om de kwaliteit van de jeugdopleiding te verbeteren.

Denk hierbij aan de aanschaf van nieuwe materialen, vervoer naar trainingen en ondersteuning van scholing. Tevens is er veel aandacht voor de sociaal maatschappelijke ontwikkeling en wordt er gewerkt aan de totale mensontwikkeling van de Academy-speler.

Fortuna Sittard en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de Eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft een positieve invloed op de jeugd van Fortuna Sittard, maar ook op de voetbalfans.

Omdat u Fortuna Sittard steunt, maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. Prijzen zoals Fortuna Sittard seizoenkaarten, tickets, Fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de selectie van Fortuna Sittard.