Fantastisch dat u meespeelt voor de Feyenoord Rotterdam Jeugdopleiding

Omdat u meespeelt in de VriendenLoterij voor Feyenoord Rotterdam, gaat minimaal 40% van uw lotprijs naar deze club. Mede dankzij uw steun kan de Rotterdamse club investeren in jong talent.

Met de steun die Feyenoord Rotterdam ontvangt, investeert de club in de Feyenoord Academy. Deze Academy is een kraamkamer van talent en won maar liefst vijf keer op een rij een award voor beste jeugdopleiding.

Feyenoord Academy stimuleert persoonlijke ontwikkeling via een aantal leerlijnen. Workshops, activiteiten of expertmeetings voor jeugdspelers, onder noemers als Leven & Financiën, Sociaal-maatschappelijk en Presenteren.

Omdat u meespeelt, draagt u bij aan de ondersteuning van de jeugdopleiding van Feyenoord. De loterij is al sinds 2005 Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Hiermee onderstreept de loterij het belang van sport en gerelateerde activiteiten in clubverband.

Minimaal 40% van de bijdragen van de loterij wordt gedoneerd aan clubs binnen de Eredivisie. Met deze bijdrage investeert Feyenoord in sociale begeleiding, huiswerkbegeleiding en studielokalen.

Talenten die het betaalde voetbal niet halen hebben zo toch een goede basis. Bij het terugkeren in het amateurverband kunnen zij hierdoor functioneren als voorbeeld voor andere leden.

Feyenoord Rotterdam en de VriendenLoterij

Dankzij de steun van onze deelnemers, waaronder u, zijn de levens van duizenden kinderen postitief beïnvloed. Zo zijn basisschoolkinderen gezonder gaan leven, eten en hebben ze een goede sociale fundering voor de toekomst.

Omdat u meespeelt voor Feyenoord maakt u ook kans op fantastische Eredivisieprijzen. De prijzen variëren van Feyenoord tickets en een seizoenkaart tot een meet-and-greet met de Feyenoord-selectie.