Fantastisch dat u meespeelt voor de FC Utrecht Jeugdopleiding

Omdat u meespeelt in de VriendenLoterij voor FC Utrecht, gaat minimaal 40% van uw lotprijs naar deze club. Mede dankzij uw steun kan de Utrechtse club investeren in jong talent.

Met de steun die FC Utrecht ontvangt, wordt talenten de kans geboden zich onder goede omstandigheden te ontwikkelen als voetballer. Koos van Tamelen weet hier alles van. Hij is oud-speler van FC Utrecht, oud-hoofd jeugdopleiding, clubicoon én coördinator van de Voetbalschool Utrecht.

Op Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht wordt dagelijks door tientallen professionals en vrijwilligers keihard gewerkt aan het ontwikkelen van talentvolle voetballers uit de hele provincie en daarbuiten. Van Tamelen: "De jeugdopleiding van FC Utrecht behoort tot de besten van Nederland. Ik heb zelf in mijn jaren, als speler én als trainer en hoofd Opleidingen, veel talenten voorbij zien komen."

De VriendenLoterij en de Eredivisie zijn al sinds 2005 Maatschappelijk Partners. De VriendenLoterij vindt het belangrijk de jeugd een steuntje in de rug te geven. Op deze manier worden kinderen voorbereid op een plek in de maatschappij mochten zij het professionele voetbal niet halen.

De bijdrage vanuit de VriendenLoterij wordt gebruikt voor onder andere huiswerkbegeleiding, studielokalen en persoonlijke begeleiding. Wanneer jeugdspelers terugvallen in het amateur clubcircuit kunnen zij een voorbeeldrol vervullen voor andere clubleden.

FC Utrecht en de VriendenLoterij

FC Utrecht en de VriendenLoterij proberen samen bij te dragen aan het welzijn van de jeugd in clubverband. Omdat u voor FC Utrecht meespeelt,maakt u automatisch kans op geweldige Eredivisieprijzen. Zo zijn er FC Utrecht tickets te winnen, een meet-and-greet met de FC Utrecht-selectie en FC Utrecht seizoenkaarten.